Selecteer een pagina

Werkwijze

Samenwerken met Sayen

Samenwerken werkt het beste als er eerst heldere en duidelijke afspraken gemaakt worden. Het opbouwen van een eerlijke relatie is daarin cruciaal. Daarom kom ik graag eerst kennismaken. Dit eerste contact kan via een persoonlijk gesprek op locatie of via een telefoon- of videoverbinding. Het kennismakingsgesprek breng ik uiteraard niet in rekening.

Tijdens dit gesprek inventariseren we jouw wensen en behoeften. Als er van beide kanten een klik is ontstaan, verzorg ik een aanbieding op maat, met een proefperiode van 3 maanden. Voor deze proefperiode maken we heldere afspraken en stellen we duidelijke doelen. Na deze periode, evalueren we de samenwerking en de doelstellingen. Is het een succes? Dan pas gaan we een lange termijn relatie aan.

Samenwerken kan al vanaf 127 euro excl. btw, per maand. 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan een directe 1-op-1 call in, dan bespreken we onder het genot van een kop koffie, jouw wensen en behoeften. 

Liever live? Dat kan uiteraard ook. Bel me op 06-18314370 en dan maken we een afspraak op locatie.

Wist je dat?

Ik klok al mijn uren via Toggl. Hierdoor krijg je een gedetailleerd overzicht van de uren, op welk moment en aan welke werkzaamheden ik gewerkt heb.

  In overleg kan ik ook in de avonduren of in de weekenden, urgente werkzaamheden voor je oplossen.

  Ik werk altijd transparant en in het belang van de opdrachtgever. 

  Doordat ik zelfstandig ondernemer ben, heb ik ervaring met alle uitdagingen waar een onderneming mee te maken heeft.

  Doordat ik zelfstandig ondernemer ben, heb ik mijn eigen werkplek, laptop en telefoon. Daarnaast betaal ik mijn eigen verzekeringen, pensioen en opleidingen.

  Ik kan jou ook helpen met het promoten van jouw bedrijf, locatie, dienst of product.

CONTACT:

TELEFOON:
06-18314370

EMAIL:
sayen@sayensupport.nl