Selecteer een pagina

Over mij

Even voorstellen…

Persoonlijk

Mijn naam is Sayen Runge. Ik woon samen met mijn man, mijn dochter, mijn 2 stiefkinderen, onze kat en 2 konijnen in het mooie Wijhe. Dit is een dorp aan de IJssel tussen Zwolle en Deventer.

Ik hou van gezelligheid en ik drink graag een borrel met vrienden en familie. Je kunt mij ook vaak vinden op de tennisbaan om een balletje te slaan.

Passie

Mijn man en ik zijn in 2018 gestart met het eigenhandig bouwen van ons droomhuis. Dit hebben wij in 2019 succesvol afgerond. Sindsdien wonen wij hierin met heel veel liefde en plezier.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als Inkoop en HR manager bij een technische onderneming in de olie en gas. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsmanagement, HR, inkoop en marketing.

 

In de combinatie van mijn werk en het bouwen van ons huis heb ik mijn passie ontdekt. Ik wil graag meer impact hebben in de bouw en techniek, door ondernemers te ondersteunen en te begeleiden naar optimalisatie en succes in hun bedrijf. Sinds augustus 2020 ben ik mijn passie gaan volgen en ondersteun en begeleid ik deze ondernemers.

Energie

Energie in mijn werk haal ik uit ondersteunen, het uit handen nemen van werkzaamheden en het meedenken naar een sterk fundament voor elke onderneming. Door mijn ruime ervaring op managementniveau, ben ik een professional die begrijpt met welke uitdagingen een onderneming te maken heeft. Mijn gerichtheid is op kennis en inzicht en deze verbind ik met resultaat en vooruitgang. Ik ben innovatief, visionair, flexibel en soms een tikkeltje eigenwijs.

Mijn passie en expertise liggen op het gebied van Bedrijfsmanagement, HR, Inkoopmanagement en Marketing. Ik sta voor de hoogste kwaliteit en ga altijd voor het beste. Ik ben goed in plannen, structureren en het zoeken naar een efficiënte oplossing om gestelde doelen te behalen. Door plannen praktisch en concreet te maken help ik om een concept succesvol te implementeren, zodat jij en je bedrijf snel kunnen scoren.

Durf jij mij uit te dagen?

Kom in contact, dan bespreken we onder, het genot van een kop koffie, jouw wensen en behoeften.

Kernwaarden:

Pro actief:
Ik denk met je mee in problemen, zet je aan het denken en zorg dat je in beweging komt. Vooruit denken is een van mijn specialiteiten. Dit deel ik graag met je, zodat jij als ondernemer ook proactief gaat denken.

Inventief:
Ik leg verbanden die niet logisch zijn en probeer einddoelen op een andere manier te behalen met een beter of doelgerichter resultaat. Daarnaast laat ik me niet beperken door reeds bestaande oplossingen en sta open voor ideeën van anderen, zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

Ondernemend:
Ik wacht niet af tot er opdrachten komen, maar ik neem zelf het initiatief om zaken aan te kaarten.

Resultaatgericht:
Ik span mij actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te behalen. Bij tegenslagen gooi ik niet graag de handdoek in de ring en hou de uitgezette lijn nauwlettend in de gaten. Hierbij maak ik graag gebruik van tools om de structuur niet te verliezen.

Toewijding:
Ik ben ambitieus en werk vol overgave aan een project. Ik leg verantwoording af over mijn taken en ken mijn eigen grenzen.

Balans:
Ik ben voortdurend op zoek naar een goede balans tussen werk en privé voor alle betrokkenen.

CONTACT:

TELEFOON:
06-18314370

EMAIL:
sayen@sayensupport.nl