Selecteer een pagina

Over mij

Even voorstellen…

Persoonlijk

Mijn naam is Sayen Runge. Ik woon samen met mijn man, mijn dochter, mijn 2 stiefkinderen, onze kat en 2 konijnen in het mooie Wijhe. Dit is een dorp aan de IJssel tussen Zwolle en Deventer.

Ik hou van gezelligheid en ik drink graag een borrel met vrienden en familie. Je kunt mij ook vaak vinden op de tennisbaan om een balletje te slaan.

De afgelopen 5 jaren

Mijn man en ik zijn in 2018 gestart met het eigenhandig bouwen van ons droomhuis. Dit hebben wij in 2019 succesvol afgerond. Sindsdien wonen wij hierin met heel veel liefde en plezier.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als Inkoop en HR manager bij een technische onderneming in de olie en gas. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van structuur- en bedrijfsmanagement.

 

Mijn ‘Why’

Waarom doe ik wat ik doe?

Het idee om te starten met SayenSupport is geboren uit de onderneming van mijn man. Hij is metselaar en is sinds 2019 zelfstandig ondernemer van ‘van Langen Klus- en metselwerken’.

Mijn man is een echte vakman alles wat zijn hoofd bedenkt, kunnen zijn handen maken. Een talent waar ik jaloers op ben. Maar zodra het aankomt op administratie, uitwerking of eigenlijk alles wat met computers of papierwerk te maken heeft, heeft hij een probleem. Lukt niet, kan  niet en wil niet, dus doet hij het niet. Hierdoor regelde ik alles achter de schermen voor hem.

Maar ik liep steeds meer tegen problemen aan.

Overdag draag ik de zorg voor onze dochter, doe boodschappen en zorg voor het huishouden. Daarnaast 29 uur in de week, mijn eigen baan (Helaas was dit in de praktijk veel meer dan dat). Deze extra werkzaamheden voor mijn partner deed ik er in de avond uren naast. Maar omdat ik al een druk leven leidde, liep ik steeds meer tegen problemen aan. Geen tijd, geen puf en geen zin. Ik deed immers al best veel en wilde ook wel een avond met de voetjes op de bank.

Uitstel en afstel en zorgde voor steeds meer wrijvingWas dit nou de vrijheid en het geluk waar wij op hoopte? We zijn een topteam, maar samenwerken werd steeds moeilijker. Dit moest anders!

Ik heb meer structuur aangebracht in wanneer ik welke taken uitvoerde. Ik ging een vaste dag in de week alle taken uitvoeren en niet steeds tussendoor. Dit gaf ons zoveel meer rust en uiteindelijk onze relatie, vrijheid en geluk terug. Ik gun meer gezinnen een relatie, de vrijheid waar wij momenteel zo van genieten. Daarom ga ik anderen hiermee helpen. Dit heeft geresulteerd in mijn eigen onderneming. 

Ik geloof in de perfecte balans tussen werk en privé. Een eigen onderneming kan een middel zijn om het geluk in deze balans te vergroten. Ik zorg ervoor dat jij en je partner weer leuke gesprekken voeren over jullie onderneming. Door het ‘administratieve gedoe’ over te nemen zorg ik voor structuur, rust, persoonlijke- en bedrijfsgroei.

Jij met handen in de klei, je partner de vrijheid terug en ik doe wat ik heel erg tof vind.

De perfecte WIN, WIN, WIN situatie

Energie

Energie in mijn werk haal ik uit ondersteunen, het uit handen nemen van werkzaamheden en het meedenken naar een sterk fundament voor elke onderneming. Door mijn ruime ervaring op managementniveau, ben ik een professional die begrijpt met welke uitdagingen een onderneming te maken heeft. Ik ben innovatief, visionair, uitvoerend sterk, flexibel en soms een tikkeltje eigenwijs.

Plannen, structureren, administreren en het zoeken naar een efficiënte oplossing om gestelde doelen te behalen. Door plannen praktisch en concreet te maken help ik om een concept succesvol te implementeren, zodat jij en je bedrijf snel kunnen scoren.

Durf jij mij uit te dagen?

Kom in contact, dan bespreken we onder, het genot van een kop koffie, jullie wensen en behoeften.

 

Kernwaarden:

Pro actief:
Ik denk met je mee in problemen, zet je aan het denken en zorg dat je in beweging komt. Vooruit denken is een van mijn specialiteiten. Dit deel ik graag met je, zodat jij als ondernemer ook proactief gaat denken.

Inventief:
Ik leg verbanden die niet logisch zijn en probeer einddoelen op een andere manier te behalen met een beter of doelgerichter resultaat. Daarnaast laat ik me niet beperken door reeds bestaande oplossingen en sta open voor ideeën van anderen, zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

Ondernemend:
Ik wacht niet af tot er opdrachten komen, maar ik neem zelf het initiatief om zaken aan te kaarten.

Resultaatgericht:
Ik span mij actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te behalen. Bij tegenslagen gooi ik niet graag de handdoek in de ring en hou de uitgezette lijn nauwlettend in de gaten. Hierbij maak ik graag gebruik van tools om de structuur niet te verliezen.

Toewijding:
Ik ben ambitieus en werk vol overgave aan een project. Ik leg verantwoording af over mijn taken en ken mijn eigen grenzen.

Balans:
Ik ben voortdurend op zoek naar een goede balans tussen werk en privé voor alle betrokkenen.

CONTACT:

TELEFOON:
06-18314370

EMAIL:
sayen@sayensupport.nl