Selecteer een pagina

Een aantal weken geleden ben ik gestart met een marktonderzoek. Daar zijn een aantal interessante gesprekken en conclusies uitgekomen.

De meeste bedrijven hebben 1 ding gemeen. Ze werken allemaal heel hard, maar hebben het altijd druk. Ze werken IN hun onderneming, in plaats van AAN hun onderneming. Hierdoor laten ze kansen liggen en stagneert hun groei.

Dit kan niet de bedoeling zijn.

Veel ondernemers denken dat ze het alleen moeten doen. Zij weten immers precies hoe het moet. Er wordt gedacht in problemen, in plaats van in oplossingen. Het zelf uitvoeren is immers veel makkelijker en sneller dan het zoeken naar een oplossing.

Maar werkt dit ook voor de lange termijn? Hoeveel energie kost het jou om alleen tot een oplossing te komen? En draagt deze oplossing bij in de groei van jouw bedrijf?

Denk er eens aan hoe je bedrijf eruit zou zien als je zou gaan uitbesteden. Samenwerken met een professional die beter is in de taken waar jij tegenop ziet. Hoeveel meer rust en vrijheid zou dit voor jou betekenen? Creëer jij zo tijd om te werken AAN je onderneming?

Vind jij het ook tijd om meer te werken AAN je onderneming in plaats van er IN? Ik help je graag met het zetten van de eerste stap.